Mustang jeans til mænd

Typer

Køn

Størrelser

Mærker

Kollektion

Kategorier

Lukning

Buksesnit

Tilstand af bukser

Bukseben

Viser alle 4 resultater

Mustang jeans til mænd er et synonym for frihed og autenticitet, som en hest af denne race har i sig. Baseret på disse antagelser refererer Mustang-kollektionerne til amerikanske westerns med deres atmosfære, som ikke kunne mangle denimbukser skåret med en idé og elegance. Mustang denimbukser til mænd, der præsenteres i vores butik, er et fremragende valg for alle mænd, der leder efter jeans med en vild sjæl. De mange stilarter og farver vil give enhver fyr mulighed for at vælge præcis de Mustang herrebukser, der passer bedst til hans behov og smag.

Helt fra begyndelsen vidste Mustang, hvem det var målrettet mod, hvorfor mærkets filosofi er den autenticitet, som mænd leder efter, som uanset deres breddegrad og omstændigheder er tro mod deres overbevisning og altid er sig selv. Du behøver ikke at være en rigtig cowboy for at vide, hvad frihed betyder. Klassisk snit, bærekomfort og denim af den bedste kvalitet er de egenskaber, der kendetegner Mustang herrebukserne.

Virksomheden tilbyder sine kunder et ekstremt bredt udvalg af jeans kendetegnet ved en række forskellige stilarter og interessante snit, fx ekstremt komfortable jeans og Mustang Bootcut-bukser til mænd, med let udstrakte ben, som passer perfekt til næsten enhver type mandsfigur. Et andet forslag er Mustang Slim fit herrejeans, en model, hvis ben er tilspidset i hele længden – de vil optisk slanke dine ben og gøre hele figuren slankere. Skinny leg er det mest skræddersyede tilbud til mænd. Benene passer i hele længden af benene, fra lårene til læggene, hvorfor de anbefales til slanke, men ikke tynde mænd. For elskere af klassisk stil, Mustang Straight leg herrejeans med lige ben, der passer perfekt til hoftelinjen. Den begrænser ikke bevægelsen og er yderst behagelig.

Mustang Tapered leg jeans til mænd er derimod stilfulde denimbukser, der har en almindelig talje og et lige ben i lårene, der tilspidsede lidt fra knæet og ned. De skjuler perfekt dets mulige mangler, mens de understreger alle dets fordele. De vil passe til forskellige former og stilarter. Til gengæld er Mustang Comfort fit jeans til mænd et utroligt behageligt snit af løse herrejeans. De er kendetegnet ved et frit snit, der ikke begrænser bevægelsen. Tilsvarende Mustang Regular fit denimbukser til mænd, den mest klassiske model af bukser, hvor benet er helt lige. Slanke mænd vil se gennemsnitlige ud i sådanne bukser, fordi benene vil have lidt for meget plads, men mænd med en standardbygning og dem, der er større i størrelse, vil helt sikkert se godt ud i dem.
Snegl:

Item added to cart.
0 items - 0,00 DKK
preloader