Mustang Jeans True denim

Typer

Køn

Størrelser

Mærker

Kollektion

Kategorier

Lukning

Buksesnit

Tilstand af bukser

Bukseben

Viser alle 4 resultater

Historien om det legendariske Mustang Jeans True denim mærke begyndte i Tyskland i 1932. Specialiseret i jeans med klassiske snit, som stadig er et kultelement i Mustang-virksomheden den dag i dag. De meget komfortable modeller af Mustang-bukser er blevet populære over hele verden. Over tid begyndte folk at kalde dem “udødelige”, fordi de kan bæres i flere sæsoner takket være deres udførelseskvalitet. I dag er Mustang True denim-mærkets tilbud meget bredere. Vi skaber en kollektion af moderigtigt tøj samt stilfuldt tilbehør og fodtøj. Det bredeste udvalg er naturligvis sko i både dame- og herrekollektioner. Siden 2005 er Mustang-sko produceret under Mustang-mærket.

Stilen på Mustang-fodtøjet i alle detaljer afspejler mærkets typiske stil, og holder de klassiske elementer, der er karakteristiske for mærket, med det vilde mustang-logo. Den kombinerer tidløse klassikere med modetrends og skaber originale modeller. Med Mustang sko kan du bekræfte din unikhed og uafhængighed. Teamet af designere kombinerer tidløse klassikere med de nyeste trends og skaber dermed originale designs. Mustang-sloganet siger det hele: “True style will never die …”. I øjeblikket tilbyder Mustang True denim-mærket herre- og damefodtøj, og de vigtigste typer fodtøj, der produceres, er lave støvler, ankelstøvler, cowboystøvler, støvler og sneakers.

Vi tilbyder en bred vifte af størrelser og snit af Mustang jeans. Mænds Mustang-bukser er mærket Tramper, Tramper Tapered, Vegas, Oregon, Michigan, Washington, Big Sur, Chino, BostenK, Frisco. Mustang damebukser er Jasmin, Sissy, Rebecca, Julia, Caro, Mia, Moms. Mustang-tøj er også populært blandt unge, primært på grund af dets høje kvalitet, design og usædvanlige stil. Vores team af designere gør alt for at sikre, at Mustang-tøj, Mustang-sko og tilbehør afspejler den typiske mærkestil og bevarer de klassiske elementer, der er karakteristiske for Mustang-mærket. Vi forsøger at kombinere tidløse klassikere med modetrends.

Fuldend din garderobe med et stykke af Mustang-mærket i dag. Butikken brandshoes.eu tilbyder et bredt udvalg af Mustang-tøj, læderbælter, sko og undertøj. Hvem kender ikke det verdensberømte tøjmærke, især denim, inspireret af den amerikanske livsstil. Mustang-mærket symboliserede friheden i det amerikanske “Wild West”, det var forståeligt både i engelsktalende lande og hjemme – i Tyskland. Skaberne af jeans tilføjede successivt andet tilbehør til produktionen, der ville matche stilen og skabe et komplet tøj. Disse omfatter bælter, sko, lædervarer og især tøj.

Item added to cart.
0 items - 0,00 DKK
preloader